Hop til indhold

”LIDT AF HVERT”

juli 22, 2010

udstilling af Kirsten Ali

AT REJSE ER AT LEVE – og juli måned er et tidspunkt hvor de fleste vælger at rejse til steder, hvor de ikke bor. Skal man ingen steder, kan man tage en gratis tur op og ned af trappen i TRAPPEGALLERIETs nye udstilling LIDT AF HVERT.

Enhver ved at steder har flere lag. Sicilien er eksempelvis en smuk italiensk ø, omgivet af Middelhavet. Det er en ø med en overvældende blomsterflora og med en truende vulkan under den blå, blå himmel. Men herudover har vi hver især et individuelt forhold til Sicilien. Nogle forbinder øen med familie. Andre forbinder den måske med en mislykket ferie. Og andre forbinder den med Mafiaen.

På udstillingen LIDT AF HVERT fører Kirsten Ali os ud på en rejse til smukke landskaber – både fjernere steder som netop Sicilien og nære steder som eksempelvis en Hønsegård. Titlen henviser til de materialer kunstneren benytter sig af. Her er nemlig både hønsenet, æggeskaller, gips og puslespilsbrikker sat sammen med akrylmaling på lærred, hvilket skaber dristige kompositioner med flere lag.

Kirsten Ali er autodidakt og har beskæftiget sig med billedskabelse siden 1995. Hun er fascineret af så forskellige kunstnere som Joakim Skovgaard (1856-1933), Max Ernst (1891-1976) og David Hockney (1937). Kirsten Ali finder inspirationen til sine billeder på kunstudstillinger, under rejser og i naturen. Kirsten Ali har solgt til private.

Udstillingen LIDT AF HVERT vises frem til 15. august 2010. For omvisning kontakt kunstneren.

For mere information eller omvisning kontakt KIRSTEN ALI på tlf.nr.:  20 29 91 94

No comments yet

Skriv en kommentar